Erbjudanden på KBK BIKES

Rea på dubbdäck!

På KBK BIKES har vi orginaldubbdäcken från bl.a. Schwalbe, Suomi Tyres, Mitas m.fl. vinterdäck. Under november ger vi 30 % rabatt på samtliga vinterdäck! Vissa byter däcken själva och gör det bra, andra har vissa utmaningar med växeljustering som kanske behövs efter bytet, punkterade slangar med tillhörande svordomar och tidsbrist utöver det. Lämna då hellre in cykeln till vår Shimano Cert. verkstad så fixar vi bytet åt dig. Du kan lämna in cykeln redan från kl. 07.00 och hämta den fram till kl. 18.00.
Du får låna vanligt city-cykel gratis under tiden som du lämnat in din cykel!

Välkomna till KBK BIKES vid Falu Gruva med fri parkering utanför entrén!

Hoka-rabatt om 40 % på KBK!

Nu har du chansen att införskaffa ett par Hoka med hela 40 % rabatt!  Några av de modeller vi har kvar är bl.a. Bondi, Clifton, Rincon, Arahi, Speedgoat, Ora recovery m.fl.

För de som vill test-gå eller test-springa skor före köp, har vi löparband på KBK. 

Priset gäller hela november, eller så långt lagret räcker, på de modeller och storlekar vi har kvar i butiken.

 

Muc-Off

Under november -22

Hösten är här och därmed även den så älskvära leran.
Snart kommer även saltningen igång av våra vägar & cykelvägar.

Håll rent och smörj, det är bästa sättet för längre hållbarhet och mindre slitage! Vi ger 15 % rabatt på samtliga produkter från ledande Muc-Off som vi har i butiken.


PS. Gäller så långt lagret räcker!

Maurten

Maurten har gjort entré i några av världens största sporter, bland världens främsta idrottare inom uthållighetssporter. Läs gärna mer via deras hemsida.

Nu kör vi 25 % rabatt på de bars, gel´s och drink mix som har har kvar på KBK och det gäller i november eller så lång lagret räcker.

 
Vi har även 25 % rabatt på 2021 års hjälmar från Kask (olika modeller), 20 % rabatt på våra produkter från POC och därtill ett flertal cyklar med sänkt pris nu när vi vill tömma butiken inför vintern. Kika gärna in under "Cyklar" här på hemsidan eller besök vår nya "KBKs Lilla Nät-Butik".
Varmt välkomna till KBK BIKES vid Falu Gruva med fri parkering intill entrén!