Erbjudanden på KBK BIKES

Cyklar med sänkta priser

En cykel lever man med och har kul på. Man bör sitta skönt, kunna cykla säkert, avslappnat eller snabbt, trivas och glädjas med. En bra cykel förändrar & förbättrar vardagen och livet i stort! 
Att då köpa den billigaste cykeln, tenderar ofta att bli till priset av en inte helt rätt cykel. Vi har sänkta priser på vissa cyklar, men vi månar mer om att hitta rätt cykel åt dig utefter hur du är som person och på vilket sätt cykeln ska användas i din vardag. Vi kan och förstår människor och vi vill verkligen känna, varje gång en kund går ut från KBK, att man har med sig helt rätt cykel. Med flera av världens största cykelproducenter & varumärken hos oss, i kombination med vårt kunnande, så blir priset på cykeln inte det du tänker på, utan på vad du känner & upplever med din nya cykel. Ett litet bevis för att vi lyckats hålla vår värdegrund, är de betyg vi nått på Google. Välkommen!

Rea på dubbdäck!

På KBK BIKES har vi orginal-dubbdäcken från bl.a. Schwalbe, Suomi Tyres, Mitas m.fl. vinterdäck. Vi ger 40 % rabatt på samtliga vinterdäck under våren -23! Vissa byter däcken själva och gör det bra, andra har vissa utmaningar med växeljustering som ofta behövs efter bytet, punkterade slangar med tillhörande svordomar och tidsbrist utöver det.
Lämna då hellre in cykeln till vår Shimano Cert. verkstad så fixar vi bytet åt dig. Du kan lämna in cykeln redan från kl. 07.00 och hämta den fram till kl. 18.00. Du får låna vanligt city-cykel gratis under tiden som du lämnat in din cykel!
Välkomna till KBK BIKES vid Falu Gruva med fri P-plats utanför entrén!

Hoka på KBK - vi matchar oftast nätets priser!

Maurten

Maurten har gjort entré i några av världens största sporter, bland världens främsta idrottare inom uthållighetssporter. Läs gärna mer via deras hemsida.

Vi kör alltid 10 % rabatt på de bars, gel´s och drink mix som vi har på KBK!

 
PASSA PÅ ATT GÖRA DINA SMARTA INKÖP FRÅN VÅRT REA-SORTIMENT!
Vi har bl.a. 25 % rabatt på 2021-2022 års hjälmar från Kask & Lazer, på samtliga cykelskor från Spiuk, på vändbara Shimano- & BBB-pedaler, bra tvättmedel för dina cykelbyxor m.m.!