Thule EasyFold XT

Thule EasyFold XT dragkroksmonterad cykelhållare med plattform för tre cyklar svart/aluminium

 
Helt hopvikbar. Måtten hopfälld är 83 x 31 x 86 cm
Åtkomst till bagageutrymmet även med lastade cyklar
Passar de flesta cyklar och elcyklar

Thule EasyFold XT

Aluminum/Black | Modellnummer 934100

Den helt hopvikbara, kompakta och lättanvända cykelhållaren för dragkroksmontering, som passar alla typer av cyklar.

Thule EasyFold XT 3 cykelhållare för tre cyklar är en helt vikbar, kompakt och lättanvänd dragkroksmonterad hållare. Den passar för många olika typer av cyklar och elcyklar. Lastningen av tunga cyklar är enkel och med lastrampen som tillval blir det ännu enklare. En tålig cykelhållare som ger full åtkomst till bagageluckan även när cyklarna har lastats på. Vik ihop cykelhållaren till en kompakt storlek och förvara den i bagageutrymmet så att du är redo för oplanerade cykeläventyr.

Pris: 10 799,00 kr
KBK´s pris: 8 799 kr

Ps. Vi har 2 st i butiken som har suttit på vardera en helt ny Volvo eller helt ny Renault-bil från Rolf Ericson Bil i en dag under motionsloppet www.kbkfalun.se Vad vi minns hämtades endast en cykel upp bland de deltagande så cykelhållarna är endast monterade en gång = endast testade.

Vi är mycket stolta att kunna erbjuda möjligheten för våra kunder att handla marknadsledande Thule-produkter. Allt eftersom vi bygger vidare på KBK BIKES sortiment, kommer produkter att fyllas på och det vi inte har hemma från Thule, tar vi hem med ca. 3 dagars leveranstid.

Besök gärna hemsidan https://www.thule.com/sv-se/se och kontakta sedan oss så kan vi berätta hur du, genom att bli medlem i vår cykelklubb, kan få erbjudanden på bl.a. dessa produkter.