Sedan 2019 har Trimtex varit en mycket bra leverantör av kläder i den design vi önskat.


Under årens lopp har designen utvecklats, från irriterande grön-svarta till svart-vita, rosa-svarta, turqoise-svarta, blå-vita, blå-gula och sist men inte, vad vi tycker, riktigt läckra falurödfärg-svarta. Vi har tagit fram inte bara cykelkläder utan även löpar- & skidkläder - man ska alltid kunna klä sig i Kör Bara Kör-kläder för att få den rätta känslan av vi gör det vi bör, kör bara kör.

 

Samarbetspartners 2022

Dessa företag stöttade TEAM KBK BIKES CK & TRI under 2022 - stort tack till er!

 

En speciell design 2022

Till 2022 tog vi fram en specialdesignad färgsättning till tidigare landslagssimmerskan Heidi Karjalainen, som simmade framgångsrikt för finska landslaget för några år sedan. 


Vid en beställning om minst 5 set kläder, syr Trimtex upp kläder åt oss med den färg vi väljer tillsammans.

Vill du ha din färg, ditt lands färg eller ditt företags färger på KBK-designen, kan du höra av dig via mail till: info@kbkbikes.se så återkommer vi gärna till dig!

Make Love Not War

I början av 2022 blev Ukraina invaderat av Ryssland. Eftersom grundaren till KBK BIKES hade sin morfar från den finska delen av Karelen, ett område som "annekterades" av Ryssland 1940, så finns ett starkt känslomässigt motstånd till att en övermakt med militära medel, återigen säger att "nu tillhör det här området oss". Det är så extremt långt ifrån den värdegrund vi har och därför togs denna design fram snabbt våren 2022. Vi är några som valt att köra i dem 2022 och hoppas att fler gör det 2023. Visst känner vi viss rädsla för detta, men vi visar lite ryggrad,  kör bara kör ändå, och står upp för vad vi anser rätt och fel.