Samarbetspartners 2022

Dessa företag stöttade TEAM KBK BIKES CK & TRI under 2022 - stort tack till er!
Skedvibröd är samarbetspartner även 2023 efter att ha blivit väl exponerade genom våra kanaler, sociala medier & på cykelkläderna - skoj och ärofyllt tycker vi att få visa upp en historiskt välsmakande tradition från Skedvi!

 
 
 

En speciell design 2022

Till 2022 tog vi fram en specialdesignad färgsättning till tidigare landslagssimmerskan Heidi Karjalainen, som simmade framgångsrikt för finska landslaget för några år sedan. 


Vid en beställning om minst 5 set kläder, syr Trimtex upp kläder åt oss med den färg vi väljer tillsammans.

Vill du ha din färg, ditt lands färg eller ditt företags färger på KBK-designen, kan du höra av dig via mail till: info@kbkbikes.se så återkommer vi gärna till dig!

Make Love Not War

I början av 2022 blev Ukraina invaderat av Ryssland. Eftersom grundaren till KBK BIKES hade sin morfar från den finska delen av Karelen, ett område som "annekterades" av Ryssland 1940, så finns ett starkt känslomässigt motstånd till att en övermakt med militära medel, återigen säger att "nu tillhör det här området oss". Det är så extremt långt ifrån den värdegrund vi har och därför togs denna design fram snabbt våren 2022. Vi är några som valt att köra i dem 2022 och hoppas att fler gör det 2023. Visst känner vi viss rädsla för detta, men vi visar lite ryggrad,  kör bara kör ändå, och står upp för vad vi anser rätt och fel.