CYKELKLÄDER FÖR 2024 

Vill du cykla i kläder som andas hjärta för Dalarna med falu röd-färgade stripes och en vacker, synlig Skedvibröd-logga på rygg och ben? Då har du chansen nu, webshopen hos Trimtex är öppen t.o.m. 28/4, d.v.s. passa på!

Här följer info från Trimtex:
Hej,
VIKTIG information för inloggning – Vi har nyligen lanserat en ny version av vår teamshop. Om det är första gången du beställer från den måste du upprätta ett NYTT KONTO innan du kan logga in.
 
Klicka på länken för att upprätta ett nytt konto eller logga in med bef. konto.
En vägledning om hur du upprättar nytt konto, loggar in och lägger till din teamshop hittar du här.
Du kan också få tillgång till teamshopen genom att lägga in din teamkod:
kbk-bikes-2881

Beställningsfrist: 28/04/2024
Efter att du genomfört din beställning kommer du att få en orderbekräftelse.
Med vänliga hälsningar / Trimtex

Ps. Det finns bibs i storlek Medium och Large att testa hos KBK BIKES ifall du så önskar före beställning. Leveranstid: En vecka innan Vätternrundan även om klädernas ödmjukt fantastiska design står sig även efter den rundan! :)


Samarbetspartners 2022

Dessa företag stöttade TEAM KBK BIKES CK & TRI under 2022 - stort tack till er!
Skedvibröd är samarbetspartner även 2023 efter att ha blivit väl exponerade genom våra kanaler, sociala medier & på cykelkläderna - skoj och ärofyllt tycker vi att få visa upp en historiskt välsmakande tradition från Skedvi!

 
 
 

En speciell design 2022

Till 2022 tog vi fram en specialdesignad färgsättning till tidigare landslagssimmerskan Heidi Karjalainen, som simmade framgångsrikt för finska landslaget för några år sedan. 


Vid en beställning om minst 5 set kläder, syr Trimtex upp kläder åt oss med den färg vi väljer tillsammans.

Vill du ha din färg, ditt lands färg eller ditt företags färger på KBK-designen, kan du höra av dig via mail till: info@kbkbikes.se så återkommer vi gärna till dig!

Make Love Not War

I början av 2022 blev Ukraina invaderat av Ryssland. Eftersom grundaren till KBK BIKES hade sin morfar från den finska delen av Karelen, ett område som "annekterades" av Ryssland 1940, så finns ett starkt känslomässigt motstånd till att en övermakt med militära medel, återigen säger att "nu tillhör det här området oss". Det är så extremt långt ifrån den värdegrund vi har och därför togs denna design fram snabbt våren 2022. Vi är några som valt att köra i dem 2022 och hoppas att fler gör det 2023. Visst känner vi viss rädsla för detta, men vi visar lite ryggrad,  kör bara kör ändå, och står upp för vad vi anser rätt och fel.