Våtdräkt, swimrun & simning


Steget från cykling till triathlon är inte långt, de flesta av oss triathleter har ju en cykel. De flesta har även simning som ett inslag. Och så springer vi. Eftersom vi sedan tidigare har cykel-leverantörer med triathlon-cyklar, skor från Hoka, så är inte steget långt till att även börja med våtdräkter, mössor, pads, dolmar, simmössor och simglasögon. Det är därför med stor glädje som vi sedan mars -22, utökat sortimentet med produkter från globalt mycket stora HEAD och Zoggs.

Eftersom vi ännu är nya på produkter inom simning och swimrun, ber vi er vänligast att kika in på HEADs och Zoggs hemsida för att hitta vilken eller vilka produkter du har intresse av.

Kontakta oss sedan på info@kbkbikes.se så får du pris av oss via email. Önskar du sedan att vi beställer hem något, gör vi så och du får testa passform e.t.c. i butiken. Om du av någon anledning inte blir nöjd, behåller vi produkten utan kostnad för dig. Vi ser det som självklart att du ska kunna testa en produkt före du köper den, det gör förhoppningsvis dig nöjd och försäljningen mer hållbar. Vi skickar så klart också produkter inom Sverige. då med grönast möjliga alternativ.