Förmånscykel & dess fördelar

En attraktiv arbetsgivare attraherar de bästa arbetstagarna. De bästa, mest kreativa & välmående arbetstagarna, är ofta de som rör på sig.
Ge dina anställda chansen att skaffa en förmånscykel. Det skapar värde för dem och för Dig som arbetsgivare i slutändan.
Att svenska staten därtill subventionerar förmånscykeln, gör det ju än bättre.
Att det inte innebär någon extra kostnad för dig som arbetsgivare är faktiskt inte för bra för att vara sant.

 

Friskvård genom rörelse

Eftersom 15 min. fysisk aktivitet/dag resulterar i bättre välmående, får arbetsgivaren en trevlig, pigg & kreativ personal = en positiv spiral!

Visa goodwill

Det är knappast nödvändigt, men arbetsgivaren kan ju suventionera detta ytterligare som ett led i en friskvårdssatsning.

Synlighet & tillhörighet

Ge din anställdes förmånscykel en stark företagsbranding; skyltat eller endast via stickers, det skapar synlighet och tillhörighet.

Hållbarhet

Upplägget är ett led i ett hållbart tänkande för ditt företag, något de flesta anser som positivt.

Minimal administration

Minimal admin för ansvarig på företaget tack vare de admin-processer våra partners bistår med.

Employer Branding

En attraktiv arbetsplats attraherar den bästa personalen - ofta ansett som företagets ryggrad.

KBK BIKES samarbetar med två olika aktörer

Olika företag har ibland behov av olika paketeringar. För att kunna hjälpa Dig som företagskund att skapa bästa möjliga förmån, har vi på KBK BIKES vid Falu Gruva, två stora, mycket bra och starka samarbetsspartners att välja mellan. 

Så här går det till

Smidigt - Flexibelt - Tillgängligt 

Kontakta KBK BIKES

Vid intresse av förmånscyklar, kontakta oss på antingen via telefon: 023 - 664 90 00 eller sänd oss ett mail med rubriken "Intresse av förmånscykel" till: info@kbkbikes.se.
Vi bokar antingen ett Teams-möte eller ses i det verkliga livet, något vi tycker är trevligt.

KBK ringer vald partner

När vi gemensamt kommit fram till att förmåns-cykel är något du önskar erbjuda företagets anställda, bistår vi med kunskap att genom personkännedom finna rätt cyklar/elcyklar. KBK BIKES kontaktar sedan överenskommen förmåns-partner som får info om vilka cyklar ni valt från KBK BIKES.

Förmåns-företag ringer er

Förmånscykel-partnern kommer att höra av sig till er och få affär godkänd av er. KBK BIKES sänder faktura till förmånscykel-partner som därmed äger cyklarna och hyr/leasar ut dem till, samt bistår företaget, med eventuell admin & support, allt för att underlätta & förenkla för dig och företaget.

Upptäck fördelarna för Dig som är anställd!

NJUT AV FRIHETEN

Förmånscykeln kan med fördel användas som ett smidigt & tidseffektivt transportmedel fram & tillbaka till jobbet, men den funkar ju precis lika bra att använda när du är ledig. Varför inte passa på att testa stigcykling, eller att åka iväg på en mysig cykelpicknick eller hälsa på de där vännerna som egentligen bor för långt bort för en cykeltur, men nu när du valt elcykel, så är hindret borta!?

SPARA PENGAR

Förmånscykeln är väldigt smidig och fördelaktig för din ekonomi då du har cykeln som månadsavdrag från din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt 20-35% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån. Så varför inte få lite win-win i livet, spara pengar till något annat skoj än transport, pengar växer ju faktiskt sällan på träd!

MÅ BRA - TA HAND OM DIG

Cykling är ett fantastiskt & enkelt sätt att hålla dig fysiskt aktiv & boosta din hälsa. Dessutom blir en cykeltur till jobbet en riktigt härlig start på arbetsdagen. Visst finns det hinder i början, man är inte van vid att klä sig rätt, man har fel handskar & skor, det regnar ju ibland o.s.v. men vi kan nästan garantera, att ger Du cyklinen en vecka av Ditt liv, så har du sannolikt fastnat, du också.

Vi verkar med hög etik i branschen

På KBK BIKES sätter vi högsta värde på att ta ansvar för andras investeringar genom att alltid vilja förstå människan och sedan föreslå den cykel/elcykel som kommer matcha rätt i livet i stort. Vi tar även ansvar för efterjustering för högsta livslängd & mesta cykelglädje. Vår verkstad är en s.k. "Shimano Certifierad Cykelverkstad" = våra cykelmekaniker har den senaste utbildningen & kunskapen. Hos KBK BIKES har vi endast anställda cykelmekaniker med flera års cykelmek-erfarenheter, det är trots allt trafiksäkerhet vi arbetar med.