Förmånscykel & dess fördelar

En attraktiv arbetsgivare attraherar de bästa arbetstagarna.
De bästa, mest kreativa & välmående arbetstagarna, är ofta de som rör på sig.
Ge dina anställda chansen att skaffa en förmånscykel.
Det skapar värde för dem och för Dig som arbetsgivare i slutändan.
Att svenska staten därtill subventionerar förmånscykeln, gör det ju än bättre.

 

Nedan följer några talande anledningar till att ge dina anställda möjlighet till förmånscykel

Friskvård genom rörelse

Eftersom 15 min. fysisk aktivitet/dag resulterar i bättre välmående, får arbetsgivaren en piggare, trevligare och mer kreativ personal.

 

Hållbarhet

Upplägget är ett led i ett hållbart tänkande för ditt företag, något de flesta anser som positivt.

Visa goodwill

Det är knappast nödvändigt, men arbetsgivaren kan ju suventionera detta ytterligare som ett led i en friskvårdssatsning.

 

Minimal administration

Minimal administration för ansvarig på företaget tack vare KBK BIKES samarbete med EpassiBike.

Synlighet & tillhörighet

Ge din anställdes förmånscykel en stark företagsbranding; skyltat eller endast via stickers, det skapar synlighet och tillhörighet.

 

Employer Branding

En attraktiv arbetsplats attraherar den bästa personalen - ofta ansett som företagets ryggrad.

Varför vi valde EpassiBike

EpassiBike är en av de största aktörerna i branschen med närmare 1 miljon registrerade kunder.
EpassiBike har även fler ben att stå på och känns därmed som den tryggaste partnern att samarbeta med anser vi på KBK BIKES.
EpassiBIKE – den kompletta lösningen för förmånscyklar.

Förmånscykel & vad den innebär

Vad är en cykelförmån?
En cykelförmån låter dig som arbetsgivare förse dina medarbetare med nya cyklar till ett mycket bättre pris. Den anställde följer ett leasingupplägg och betalar förmånen månadsvis genom ett bruttolöneavdrag. Jämfört med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de göra stora besparingar i priset på sin nya förmånscykel – tack vare den förmånliga beskattningen.

Förmånen blir 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare, och det är ett utmärkt sätt att stärka ert arbetsgivarvarumärke på samtidigt som ni månar om era medarbetares hälsa. Överraska medarbetarna med en av de populäraste personalförmånerna just nu – skaffa EpassiBIKE redan idag.

 
Uppmuntrar till en hälsosam livsstil. 
Gör gott för miljön.
Stärker företagets employer brand.
 
 

Så här går det till
Smidigt - Flexibelt - Tillgängligt

Kontakta KBK BIKES

Vid intresse av förmånscyklar, kontakta oss på antingen via telefon: 023 - 664 90 00 eller sänd oss ett mail med rubriken "Intresse av förmånscykel" till: info@kbkbikes.se.
Vi bokar antingen ett Teams-möte eller ses i det verkliga livet, något vi brukar tycka är trevligt.

KBK BIKES kontaktar EpassiBike

När vi gemensamt kommit fram till att förmåns-cykel är något du önskar erbjuda företagets anställda, bistår vi med kunskap att genom personkännedom finna rätt cyklar/elcyklar.
KBK BIKES kontaktar sedan EpassiBike som får info om vilka cyklar ni valt från KBK BIKES.

EpassiBike kontaktar er

EpassiBike kommer att höra av sig till er och få affär godkänd av er. KBK BIKES sänder faktura till EpassiBike som därmed äger cyklarna och hyr/leasar ut dem till, samt bistår företaget,
med eventuell adminstration & support, allt för att underlätta & förenkla för dig och företaget.

Vi verkar med hög etik i branschen

På KBK BIKES sätter vi högsta värde på att ta ansvar för andras investeringar genom att alltid vilja förstå människan och sedan föreslå den cykel/elcykel som kommer matcha rätt i livet i stort. Vi tar även ansvar för efterjustering på en ny cykel för högsta livslängd & mesta cykelglädje. Vår verkstad är en s.k. "Shimano Certifierad Cykelverkstad" vilket borgar för att våra cykelmekaniker har den senaste utbildningen & kunskapen. Hos KBK BIKES har vi endast anställda cykelmekaniker med flera års cykelmek-erfarenheter, d.v.s. inga "cykel-meka-mot-gratis-prylar"-upplägg i vår verkstad, något som tyvärr är vanligt förekommande i branschen. Det är trots allt trafiksäkerhet vi arbetar med.

Upptäck fördelarna för Dig som är anställd!

 

NJUT AV FRIHETEN!

Förmånscykeln kan med fördel användas som ett smidigt & tidseffektivt transportmedel fram & tillbaka till jobbet, men den funkar ju precis lika bra att använda när du är ledig. Varför inte passa på att testa stigcykling, eller att åka iväg på en mysig cykelpicknick eller hälsa på de där vännerna som egentligen bor för långt bort för en cykeltur, men nu när du valt elcykel, så är hindret borta!?

SPARA PENGAR!

Förmånscykeln är väldigt smidig och fördelaktig för din ekonomi då du har cykeln som månadsavdrag från din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt 20-35% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån. Så varför inte få lite win-win i livet, spara pengar till något annat skoj än transport, pengar växer ju faktiskt sällan på träd!

TA HAND OM HÄLSAN

Cykling är ett fantastiskt & enkelt sätt att hålla dig fysiskt aktiv & boosta din hälsa. Dessutom blir en cykeltur till jobbet en riktigt härlig start på arbetsdagen. Visst finns det hinder i början, man är inte van vid att klä sig rätt, man har fel handskar & skor, det regnar ju ibland o.s.v. men vi kan nästan garantera, att ger Du cyklinen en vecka av Ditt liv, så har du sannolikt fastnat, du också.

Cykelförmån för Dig som är anställd

Spara tid & pengar - må därtill bättre på köpet!

1. SÄKERSTÄLL ATT DIN ARBETSGIVARE ERBJUDER EPASSIBIKE

Erbjuder din arbetsplats Dig en cykelförmån? Härligt! Då är det bara att följa nästkommande steg för att få din drömcykel.
Om din arbetsplats ännu inte har något avtal med KBK BIKES & EpassiBike ännu så är du naturligtvis välkommen att tipsa dem om oss!

2. BESTÄLL EN FÖRMÅNSCYKEL

Besök, maila eller ring KBK BIKES så hjälper vid dig att hitta & beställa rätt cykel i djungeln av de många olika modeller som finns på marknaden. Du kan tyvärr inte ta med dig din förmånscykel direkt från vår fysiska butik utan vi beställer den åt dig efter att vi gjort en beställning till EpassiBike. När vi fått bekräftelse och okej från EpassiBike, hör vi av oss till Dig så du kan hämta Din nya cykel/elcykel vilket oftast bara tar några dagar. 

3. BEKRÄFTA LEVERANSEN

När du väl tagit emot din fömånscykel är det viktigt att du säkerställer att allt stämmer och att det är i det skick som det ska. Därefter får du bekräfta leveransen vilket vi på KBK BIKES bistår dig med. Sen är det bara att ge sig ut i vimlet, längs vägen, i skogen, till sjön, arbetet, vännerna och cykla dig till en mer givande vardag!